Ministarstvo trgovine: Kina će nastaviti pozdravljati razvoj američki financiranih poduzeća u Kini

Foto: VCG

Kina nepokolebljivo promiče otvaranje na visokoj razini, stavljajući ključni naglasak na privlačenje stranih ulaganja i stalno širenje institucionalnog otvaranja, uključujući pravila, propise, upravljanje i standarde, rekao je ministar trgovine Wang Wentao predsjedavajući simpozijem održanim u ponedjeljak u Šangaju.

Na simpoziju su prisustvovali predstavnici Američke gospodarske komore u Šangaju i poduzeća financiranih iz SAD-a, uključujući Johnson & Johnson, 3M, Dow, Merck i Honeywell.

Kinesko gospodarsko poslovanje trenutačno održava pozitivan trend, a tržišni potencijal kontinuirano se povećava, što poduzećima iz cijelog svijeta, uključujući poduzeća financirana iz SAD-a, predstavlja više mogućnosti za razvoj u Kini , rekao je Wang.

Wang je naglasio duboke gospodarske veze između Kine i SAD-a. Gospodarska i trgovinska suradnja između dvije zemlje odvija se na temelju uzajamnog poštovanja, a uzajamna korist je u temeljnom interesu ne samo dviju zemalja i njihovih naroda, već i svijeta. u cjelini. Kina će nastaviti pozdravljati poduzeća financirana iz SAD koja se razvijaju u Kini i postižu uzajamno korisne rezultate.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.