Xi odgovara na pismo fakulteta, studenata Sveučilišta Northeastern

Kineski predsjednik Xi Jinping pozvao je fakultet i studente na Sveučilištu Northeastern da daju veći doprinos potpunoj revitalizaciji sjeveroistočne Kine i kineskoj modernizaciji.

Xi, također glavni tajnik Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, iznio je primjedbe u pismu odgovoru poslanom u petak, u kojem je uputio svoje čestitke na 100. obljetnici sveučilišta i pozdravio članove fakulteta, studente i bivših studenata.

Od svog početka, Sveučilište Northeastern kultiviralo je veliki broj talenata, dajući pozitivan doprinos zemlji, kao i naciji, rekao je Xi.

Izrazio je nadu da bi sveučilište moglo kultivirati više talenata visokog kalibra na temelju strateških potreba zemlje, proširiti svoju vodeću prednost u jakim disciplinama i nastaviti proizvoditi rezultate znanstvenog istraživanja visoke razine.

Sveučilište Northeastern osnovano je 1923. Njegovo nastavno osoblje i studenti nedavno su pisali Xiju, obećavajući da će iskoristiti prilike koje donosi potpuna revitalizacija sjeveroistoka i više doprinijeti zemlji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.