Glasnogovornica MVP-a: Kina želi dobrodošlicu australskom premijeru

Foto: VCG

Kina pozdravlja predstojeći posjet australskog premijera Anthonyja Albanesea i prisustvovanje na 6. Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu, rekla je u ponedjeljak glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova (MVP-a) Mao Ning.

Mao je to rekla na dnevnoj tiskovnoj konferenciji odgovarajući na pitanje o izvješću da je Anthony Albanese rekao kako će posjetiti Kinu od 4. do 7. studenog i prisustvovati na 6. Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu,.

Kina želi dobrodošlicu premijeru Anthonyju Albaneseu prilikom posjeta zemlji na poziv kineskog premijera Li Qianga i prisustvovanja na 6. Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu,, rekla je Mao. “Čvrst i stabilan odnos Kine i Australije služi temeljnim interesima dviju zemalja i dvaju naroda te doprinosi regionalnom i svjetskom miru i stabilnosti.”

Kina je spremna surađivati s Australijom na jačanju razmjena na visokoj razini, unaprjeđenju razmjena i suradnje i raznim područjima i promicanju stalnog poboljšanja i razvoja bilateralnih odnosa, kako bi donijeli više koristi za oba naroda, dodala je Mao.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.