Šesti Kineski međunarodni uvozni sajam privukao mnoštvo izlagača iz cijelog svijeta

Foto: VCG

Kineski međunarodni uvozni sajam 2023. održat će se od 5. do 10. studenog u Šangaju, a privukao je velik broj izlagača iz cijelog svijeta koji će fizički sudjelovati na sajmu.

Sajam, ove godine u šestom izdanju, postao je platforma za promicanje kineske politike otvaranja na visokoj razini i služi kao međunarodno javno dobro, rekao je Sheng Qiuping, zamjenik ministra trgovine, govoreći na tiskovnoj konferenciji održanoj u ponedjeljak.

Ukupno 289 tvrtki s popisa Fortune 500 i predvodnika u raznim djelatnostima ove će godine sudjelovati na izložbi poduzeća, što je povećanje u odnosu na prošlu godinu.

Teškaši iz raznih industrija koji će sudjelovati na sajmu uključuju 15 najboljih svjetskih marki vozila, 10 najboljih industrijskih električnih tvrtki i 10 najboljih tvrtki za medicinsku opremu.

Očekuje se da će se sajmu pridružiti sudionici iz 154 zemlje, regije i međunarodne organizacije na većem izložbenom prostoru. Očekuje se da će sajam ugostiti 3400 izlagača i 394 000 profesionalnih posjetitelja, vraćajući se na razinu prije pandemije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.