18. Festival izviđačkih pjesama Osijek- FIPO Fest – Izviđački klub Javor Osijek organizira povodom Dana Grada Osijeka.

Nastup izviđača iz različitih krajeva Lijepe Naše, susjednih zemlja i naravno Osijeka bit će održan u subotu 30.11.2019. s početkom u 16:00 sati u Domu Hrvatske vojske u Osijeku.

Gradu Osijeku, za rođendan, zapjevat će izviđači iz Jarmine, Zenice, Bele Crkve, Bjelovara, Temerina, Rovinja, Pule, Valpova, Šabca, Prijedora, Velike Gorice i naravno iz Osijeka.

Izviđački program obogatit će pjesmom i plesom pjevačka skupina iz Udruge Šokačka Grana, HPD Lipa – Dječji zbor, plesni klub Kick Osijek te mažuretkinje iz Nuštra.

Osim nastupa i izviđačke pjesme sudionici će tijekom subote sudjelovati i na nekoliko predavanja koja potiču zdrav način života, u šetnji i upoznavanju znamenitosti Donjeg Grada, vožnji tramvajem i posjetu osječkom Adventu. Drugi dan Festivala, već tradicionalno organiziraju izlet  „Slavonija u mom srcu“ te će izviđači i gosti obići Bijelo Brdo, Aljmaš, Dalj i Daljsku planinu. Posjetiti će i Etno kuću u Bijelom Brdu, Svetište u Aljmašu, Kulturno znanstveni centar „Milutin Milanković“ u Dalju, te će im KUD PETŐFI SÁNDOR u Dalj planini zapjevati i zaplesati za kraj 18. FIPO Fest-a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.