Humanitarna akcija osječke udruge “Rijeka ljubavi” i osječkog Muzeja likovnih umjetnosti, koja se odvijala proteklih mjesec dana završava u subotu, 14. prosinca podjelom prikupljenih slatkiša i slanica u Muzeju likovnih umjetnosti.

Podsjećamo, riječ je o akciji prikupljanja slatkiša i slanica za socijalno ugroženu djecu osnovnoškolskog i vrtićkog uzrasta, kojih je na području grada Osijeka tristotinjak.

Cilj akcije je darovati Božić svima, onima koji daruju i onima kojima su pokloni namijenjeni. Djecu će pokloni razveseliti i uljepšati im blagdane, a njihovo veselje bit će poklon svakome tko je u akciji sudjelovao.

Kako bi upotpunili Božićnu čaroliju, uz podjelu paketića organiziran je i prigodan program. Program će se odvijati u Muzeju likovnih umjetnosti na adresi Europska avenija 9, a počinje 14. prosinca u 13:30 sati, gdje je dvorište već ukrašeno u božićnom duhu. Paketiće će djeci podijeliti Djed Mraz, kako bi ugođaj Božića bio potpun, a programu se pridružuju i zbor Isusovačke klasične gimnazije i Kulturno umjetnička udruga Korijeni pustare Antunovac.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.