Zaštita interesa vlasnika stanova uz razvijanje kvalitete stanovanja naši su temeljni ciljevi, naglašeno je na izbornoj skupštini Udruženja stanara grada Osijeka.

Uz podnošenje izvješća za prošlu i usvajanja plana za tekuću godinu izabrano je i novo vodstvo.

Kamenko je u svom prvom obraćanju najavio nastavak dosadašnjih aktivnosti udruge na čijem je čelu zamijenio dosadašnju predsjednicu Vlastu Auguštin.

Naša obaveza je dosta velika, udruženje je najstarije u državi i kao takvo moramo nastaviti tamo gdje smo s današnjim danom stali. Do sada, rađeno je puno toga, postali smo prepoznatljivi i sve je više sugrađana koji preko nas traže savjete, pomoć i ideje. Djelujemo već 27 godina s primarnim ciljem podizanja kvalitete življenja u našoj sredini što primjerima dobro prakse pokušavamo prenijeti na druge gradove. Također, jedna od glavnih želja nam je omogućiti priključenje većeg broja mladih, naš dosadašnji veliki problem. Pokušavamo i proširiti horizonte stanovanja, s naglaskom na izazove podstanarstva, prema tome pred nama je veliki broj aktivnosti za koji se nadam da ćemo ih uspješno realizirati”, zaključio je Kamenko.

  • Izvor: Radio Osijek
  • Foto: Osijek Danas

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.