Tvrtka svih djelatnosti u Kini postupno obnavljaju rad i proizvodnju uz strogu prevenciju i kontrolu epidemije novog koronavirusa.

Osim mosta između Hong Konga, Zhuhaija i Makaa, još jedan veliki prometni infrastrukturni projekt Šireg zaljevskog područja Guangdong-Hong Kong-Makao je prolaz između Shenzhena i Zhongshana. Predviđeno je da će se projekt, dug 24 kilometra, otvoriti za promet tijekom 2024.

”Verifikacija sigurnosnih uvjeta proizvodnje je provedena i obnova se uredno izvodi,” rekao je Wang Qitong, čelnik upravljačkog centra projekta.

Pekinška općinska uprava za tržišnu regulaciju je u utorak izdala dozvolu za proizvodnju hrane Xibei Grupi, lancu kineskih restorana specijaliziranih za kinesku sjeverozapadnu kuhinju, kako bi omogućila središnjoj kuhinji te tvrtke proizvodnju paketa s hranom za ponijeti.

Nakon što su tvrtka Briliance Auto i njene podružnice u veljači obnovile proizvodnju, 100 vozila je u ponedjeljak sišlo s proizvodne linije za prodaju, a distributeri su također organizirali internetsku prodaju.

Tvrtka je također objavila sigurnosne smjernice i pripremila maske, dezinfekcijska sredstva, toplomjere i druge potrepštine. Istovremeno se hrana dostavlja svakom radniku kako bi se spriječio prijenos zaraze kada se okupljaju u kantini radi ručka ili večere.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.