U Osječko-baranjskoj županiji potpisan je ugovor o pokretanju projekta putem Ministarstva branitelja za ugradnju dizala u Zavodu za intervencijsku i dijagnostičku radiologiju KBC-a Osijek .

Ugovor vrijedan 850 tisuća kuna su potpisali ravnatelj bolnice doc.dr.Željko Zubčić i župan Ivan Anušić. Očekuje se kako će projekt biti usvojen a neophodno dizalo ugrađeno do kraja ove godine. Župan Ivan Anušić istaknuo je kako su do sada iz sredstava Projekta dostupnije primarne zdravstvene zaštite na području županije ugrađena tri dizala u Domovima zdravlja, a do kraja godine trebalo bi biti završeno dizalo u Domu zdravlja Drava. Ukupna je vrijednost ovih radova je 2 milijuna i 200 tisuća kuna.

Kada je riječ o ovom dizalu u KBC-u Osijek, ravnatelj Željko Zubčić rekao je kako je trenutačno na Zavodu za intervencijsku i dijagnostičku radiologiju samo jedno dizalo, a ugradnjom novoga, znatno bi se olakšao dolazak pacijentima i rad djalatnicima bolnice. Inače, u posljednje tri i pol godine u osječkoj je bolnici obnovljeno i ugrađeno 12 novih dizala.

  • izvor: Radio Osijek

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.