U četvrtak 12. ožujka 2020. u rad je puštena mrežna trgovina Filozofskoga fakulteta Osijek! Riječ je o za sada jedinoj fakultetskoj mrežnoj trgovini na Sveučilištu J. J. Strossmayera, u kojoj se mogu nabaviti sva izdanja iz bogate Knjigoteke Fakulteta: udžbenici, nastavni priručnici, znanstvene knjige, zbornici te znanstveni i studentski časopisi. U mrežnoj su trgovini dostupna i brojna besplatna izdanja. U dogledno će vrijeme uz Knjigoteku biti dostupna i fakultetska Suvenirnica.

Na stranicama FFOS-ove mrežne trgovine možete se obavijestiti i o različitim temama iz svijeta knjige – predstavljanjima knjiga, recenzijama, najavama različitih događanja iz života Fakulteta, ali i šire kulturne i znanstvene zajednice, blogovima, filmskim kritikama, preporukama za čitanje, a o novopristiglim naslovima u fakultetsku Knjižnicu obavještavat će vas Knjižničar Đivo, medijski proslavljeni fakultetski mačak.

Do kraja ožujka kupce knjiga iz FFOS-ove Knjigoteke očekuju i prigodni simbolični darovi iz ponude promotivnih materijala Fakulteta!

 

Za više informacija posjetite https://webshop.ffos.hr/

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.