Dobri proizvodi iz zemalja srednjoistočne Europe dolaze, kineski potrošači ih željno očekuju

Kineska lunarna Nova godina, odnosno Blagdan proljeća, najsvečaniji kineski tradicionalni blagdan nam dolazi za četiri dana, kineski potrošači u jeku su blagdanske kupovine i priprema. Sutra će se u noćnim satima emitirati uživo prodaja robe iz zemalja srednjoistočne Europe, a kineskim se potrošačima nude lijepi proizvodi iz Poljske, Bugarske, Mađarske, Grčke i drugih zemalja te regije koje mogu kupiti iz udobnosti vlastitih domova.

Nedavno su Kina i Europa prema planu završile pregovore o investicijskom sporazumu, kineski potrošači su zainteresirani za proizvode iz srednjoistočne Europe i željno ih očekuju.

Voditelji iz Kineske medijske grupe(CMG) Chen Weihong, Li Sixuan i najpoznatija internetska prodavačica u Kini Wei Ya će u osam sati navečer 8.veljače (po hrvatskom vremenu 13:00) na mobitelskim aplikacijama i društvenoj mreži emitirati uživo prodaju proizvode, te će se posjetitelji tijekom tri sata prodaje upoznati s parfemima od ruže iz Bugarske, maskama iz Grčke, vinom iz Mađarske te kremama za tijelo iz Latvije.

Voditelji će, predstavljajući te proizvide, posjetitelje upoznati i sa kulturom tih zemalja kako bi potrošači kupovali s većim zadovoljstvom.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.