Održana ceremonija zatvaranja Zimskih paraolimpijskih igara u Pekingu 2022. godine

Zimske paraolimpijske igre u Pekingu 2022. godine, završene su u nedjelju, a ceremonija zatvaranja je održana uvečer na Nacionalnom stadionu, poznatom kao „Ptičje gnjezdo“.

Foto: VCG

Kineski predsjednik Xi Jinping i predsjednik Međunarodnog paraolimpijskog odbora (MPO) Andrew Parsons su sudjelovali na ceremoniji zatvaranja igara u Pekingu.

Foto: VCG

Tijekom ceremonije zatvaranja, paraolimpijska zastava je predana gradonačelnicima Milana i Kortine d’Ampezo, talijanskih gradova, koji će biti sudomaćini Zimskih paraolimpijskih igara 2026. godine.

Foto: VCG

Novi članovi Odbora sportaša MPO-a su uručili prigodne poklone predstavnicima volontera igara, kako bi izrazili zahvalnosti za njihov trud i posvećenost tijekom Zimskih paraolimpijskih igara u Pekingu.

Predsjednik Međunarodnog paraolimpijskog odbora Andrew Parsons je proglasio zatvorenim Zimske paraolimpijske igre u Pekingu 2022. godine.

1 KOMENTAR

  1. Kina je postavila mjerilo za sve Zimske igre. Bila je sjajna organizacija. Pratila sam Igre putem televizije i pratila sve objave Priče s dalekog istoka i mogu reći kako je bilo zapanjujuće lijepo. Još jedanput čestitam.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.