Uskoro izlazi vremenski raspored glavnih događaja u Kini od 19. Nacionalnog kongresa KPK-e

Detaljan vremenski raspored glavnih događaja u Kini od 19. Nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine (KPK-e) bit će uskoro objavljen radi obilježavanja predstojećeg 20. Nacionalnog kongresa KPK-e.

Vremenski raspored, koji je sastavio Institut za partijsku povijest i književnost Centralnog komiteta KPK-e, bilježi najbolja postignuća Partije i države u neobičnih i izvanrednih posljednjih pet godina.

Između ostalog, zabilježeno je kako je KPK vodila kineski narod u izgradnji umjereno prosperitetnog društva u svim pogledima, započinjanju novog puta izgradnje moderne socijalističke zemlje u svim aspektima, odvažnom nošenju s globalnim promjenama neviđenima u posljednjem stoljeću i pandemijom bolesti COVID-19 te davanju novih doprinosa promicanju izgradnje zajednice koja dijeli budućnost za čovječanstvo i boljeg svijeta.

Detaljni vremenski raspored pokriva glavne događaje u područjima kao što su gospodarstvo, politika, kultura, društvo, ekologija, vojna pitanja, diplomacija i partijska izgradnja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.