Jesenski humanitarni sajam u Trgovačkoj i komercijalnoj školi “Davor Milas”

„Jesenski humanitarni sajam” održan je danas u dvorištu Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas” u Osijeku. Na štandovima su učenici predstavili svoje rukotvorine, a mogli su se kušati i pekarski proizvodi jer su ujedno obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Učenici su rukotvorine – suvenire, nakit, čestitke i druge proizvode izradili od recikliranih materijala, a roditelji su im pomogli u pripravljanju peciva. Posjetitelji sajma na štandovima su mogli odabrati poklon i novčanom donacijom pružiti potporu humanitarnim školskim projektima. Prikupljali su se i trajni prehrambeni proizvodi koji će biti predani Gradskom društvu Crvenoga križa Osijek za pomoć stanovništvu u kriznim situacijama, a u sklopu akcije „Solidarnost na djelu”. Usto, humanitarnim školskim projektom prikupljaju se dekice i hrana za pse kao donacija osječkom Azilu.

„Jesenski humanitarni sajam” i obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje organizirali su Volonterski klub Trgos i Učenički dom Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas” Osijek. ( Radio Osijek)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.