Kina će ažurirati osobnu iskaznicu za strance sa stalnim boravkom od 1. prosinca

Kina će izdati novu verziju osobne iskaznice za strance sa stalnim boravkom počevši od 1. prosinca, što će vlasnicima kartica olakšati rješavanje osobnih pitanja na internetu, priopćila je Nacionalna imigracijska uprava.

Imatelji nove kartice moći će rješavati osobne poslove, poput putovanja, dnevne potrošnje i financijskih poslova putem internetskih platformi, rekli su iz uprave na tiskovnoj konferenciji održanoj u petak.

Nova verzija osobne iskaznice za stalni boravak stranca pojavit će se u novom dizajnu i primjenjivat će naprednije tehnologije protiv krivotvorenja.

Nakon 1. prosinca trenutna osobna iskaznica za strance sa stalnim boravkom u inozemstvu i dalje će vrijediti unutar razdoblja važenja, a vlasnici iskaznice mogu pravovremeno podnijeti zahtjev za novu verziju.

Cilj je izdavanja nove verzije osobne iskaznice za strance sa stalnim boravkom stranca pospješiti otvaranje zemlje na visokoj razini i poboljšati razinu informatizacije usluga upravljanja strancima, priopćila je uprava.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.