Nova specijalna bolnica i hotel u Čepinu

Osječka Žito grupa završila je projekte izgradnje specijalne bolnice i hotela u Čepinu vrijedne 46 milijuna eura, čiji je cilj bolje pozicioniranje Slavonije na turističkoj i medicinskoj karti Hrvatske i Europe, donosi HRT.

Specijalna bolnica u Čepinu kod Osijeka budući je internacionalni medicinski centar s vodećim stručnjacima plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije te urologije, oftalmologije, ortopedije i drugih djelatnosti. Hotel, uz ostalo, ima smještajni kapacitet od 61 jedinice te wellness prostor velik 1500 četvornih metara.

Predsjednik Uprave Žito grupe Marko Pipunić rekao je da je obveza poduzetnika u društvu stvarati novu dodanu vrijednost te su u tvrtki odlučili napraviti nešto što će ostati budućim generacijama.

Odlučili smo dovesti u Slavoniju vrhunske zdravstvene stručnjake i napraviti transfer njihova znanja u ovu regiju. Novi hotel još je jedna dodana vrijednost, jer Slavonija ima potencijal za razvoj kontinentalnog turizma, što želimo pokazati i preko ovakvih projekata, kazao je Pipunić.

Više pročitajte na hrt.hr.

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.