CMG održao drugu probu Gale za Blagdan proljeća 2024.

Kineska medijska grupa (CMG, eng. China Media Group) održala je u nedjelju drugu generalnu probu Gale za Blagdan proljeća 2024., s pod-lokacijama u četiri različita kineska grada koje su se prvi put zajedno pojavile s glavnom lokacijom u Pekingu.

Na pod-lokaciji u Shenyangu, Industrijskom muzeju Kine, kreativna kolizija tradicionalne umjetnosti sjeveroistočne Kine i suvremenih trendova omogućila je publici da osjeti vatrenu strast u ledenom krajoliku.

Pod-lokacija u Xi’anu predstavila je moderne kineske izvedbe koje su integrirale različite umjetničke forme kao što su rap u stilu Shaanxija, kreativni vodeni rukavi i simfonijske udaraljke, rekreirajući veličanstvene scene poetskog Chang’ana iz dinastije Tang.

Na pod-lokaciju u Kashgaru smještenom u Autonomnoj ujgurskoj regiji Xinjiang u sjeverozapadnoj Kini, ljudi iz različitih etničkih skupina pjevali su i smijali se, izvodeći instrumentalne i dramatične izvedbe i još mnogo toga te zajedno svirajući sjajnu simfoniju velike obitelji kineske nacije.

Tijekom probe, osebujna scenografija i programski aranžmani svake pod-lokacije prikazali su lokalne običaje i entuzijastičnu atmosferu nadolazećeg proljeća, pozivajući radosno mnoštvo iz svih krajeva zemlje da se pridruži slavlju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.