Prodaja ulaznica za utakmicu Osijek – Hajduk

Prodaja ulaznica do petka od 10 do 18 sati i u subotu, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati.

Na Ticket pointu stadiona Opus Arena počela je prodaja ulaznica za utakmicu 21. kola SuperSport HNL-a NK Osijek – HNK Hajduk koja je na rasporedu u subotu 3. veljače u 17.30 sati. Radno vrijeme Ticket pointa bit će do petka od 10 do 18 sati i u subotu, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati. Uz napomenu da na dan utakmice 3. veljače neće biti prodaje ulaznica, već isključivo preuzimanje istih. Također, na dan utakmice 3. veljače bit će moguće učlanjenje u NK Osijek u radnom vremenu Ticket pointa.

Uvjeti prodaje:

  • Prodaja ulaznica bit će omogućena isključivo osobama koje posjeduju važeće NK Osijek Članstvo za sezonu 2023./2024., uz napomenu da se za kupovinu ulaznica za nadolazeću utakmicu u obzir uzimaju Članstva koja su registrirana u sustav zaključno s 28. 1. 2024., do 17:00h.
  • Aktivni Član koji ispunjava navedene uvjete može kupiti maksimalno 5 ulaznica, uz napomenu da ostale 4 osobe za koje kupuje ulaznice NE MORAJU biti članovi NK Osijek.
  • Aktivni Član ako posjeduje godišnju/polugodišnju ulaznicu koja mu osigurava mjesto sjedenja za nadolazeću utakmicu može kupiti maksimalno 5 ulaznica za druge osobe uz predočenje svoje važeće članske iskaznice i osobnog dokumenta kako bi se potvrdio identitet člana.
  • Kupovina ulaznica za druge osobe moguća je isključivo uz presliku osobne iskaznice osobe za koju se kupuje ulaznica ili posjedovanje svih potrebnih osobnih podataka za kupovinu ulaznice (ime i prezime, datum rođenja, OIB, kontakt telefon)., stoji u objavi na stranici nk-osijek.hr.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.