Dani poslova u Kulturnom centru Osijek

Nakon uspješno održanih Dana poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Virovitici i Bjelovaru, s velikim zanimanjem svih zainteresiranih, pozivamo vas da se pridružite Danima poslova koja će se održati u Kulturnom centru Osijek ovog četvrtka, 8. veljače, od 10 do 14 sati.

Cilj Dana poslova je okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje, doprinoseći tako razvoju hrvatskog gospodarstva.

Nezaposlene osobe, studente, učenike završnih razreda srednjih škola i sve ostale zainteresirane pozivamo da se pridruže kako bi imali priliku upoznati neke od najuspješnijih hrvatskih poslodavaca, koji će u sklopu izložbenog dijela događanja predstaviti svoje poslove i prilike koje nude.

Očekujemo minimalno 200 posjetitelja iz cijele Slavonije, koji će osim mogućnosti za upoznavanje s potencijalnim poslodavcima, imati priliku sudjelovati u različitim popratnim aktivnostima. Direktni razgovori s poslodavcima omogućit će svim zainteresiranima da saznaju više o ponuđenim poslovima i uspostave kontakte za buduće zaposlenje.

Nakon Osijeka, Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održat će se i u Vinkovcima, Požegi, Slavonskom Brodu i Sisku.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.