CMG održava Global Media Dialogue u Chicagu

Foto: CMG

Kineska medijska grupa (CMG) bila je domaćin Globalnog medijskog dijaloga na Sveučilištu u Chicagu u Sjedinjenim Državama 13. ožujka.

Događaj je suorganizirala Glavna gospodarska komora Kine – SAD Chicago (CGCC-Chicago), ističući prosperitet i zajedničke mogućnosti u Kini.

Okupio je gotovo stotinjak gostiju iz političkih, poslovnih i akademskih krugova koji su razgovarali o temama kao što su Kina-SAD. gospodarska i trgovinska suradnja, obrazovne razmjene, prilike na kineskom tržištu i industrijske perspektive.

Shen Haixiong, predsjednik CMG-a, naglasio je važnost razvoja novih kvalitetnih proizvodnih snaga u svom video govoru. Napomenuo je da je anketa CGTN-a pokazala da 93,1 posto globalnih ispitanika hvali kinesku gospodarsku snagu i potencijal, ističući prilike Kine na globalnom tržištu.

Shen je rekao da je CMG oduvijek nastojao izgraditi mostove i veze kako bi ljudi Kine, Sjedinjenih Država i svijeta mogli razmjenjivati i komunicirati, tražiti zajednički jezik uz zadržavanje razlika i graditi zajednicu zajedničke sudbine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.