Premijerna predstava Dječjeg kazališta „Četiri čudesne nezgode”

„Četiri čudesne nezgode”, prema djelima Zvonimira Baloga, posljednja je ovosezonska premijerna predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku.

Premijerno će biti izvedena danas, subota, 27. travnja u 18 sati.

Tvorci predstave opisuju ju kao kao kamišibaj predstavu, mjuzikl, fizičko kazalište i lutkarsku predstavu u jednom, zabavnu i za djecu, i za roditelje.

U predstavi glume Tena Milić Ljubić, Grgur Grgić i Goran Marjanović

„Što ako doslovno shvatimo da čovjek ima smolu, kako bi to izgledalo kad bi svi rekli neću, što bi bilo da ipak dosegnemo ton koji se kao ne može dosegnuti i što znači da čovjek može biti manji od crva, samo su neke od ideja koje za predstavu prema djelima Zvonimira Baloga koristila slovenska redateljica Jelana Sitar. To vam dođe kao obiteljski posao, pa je suprug Igor Cvetko oblikovao scenografiju, opet koristeći Baloga kao ilustratora, a originalnu glazbu potpisuje kći Urša Cvetko. Mislim da će se predstava svidjeti kako odraslima tako i djeci.”, rekao je ravnatelj Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku Ivica Lučić najavljujući premijeru za sutra u 18 sati., stoji u objavi na stranici Radio Osijeka.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.