‘Zaplešimo zajedno’ uz 19. godišnju plesnu produkciju

Udruga za promicanje kulture plesa, Plesni studio SHINE, 8. lipnja 2024. organizira Dječji plesni festival ‘Zaplešimo zajedno i Godišnju plesnu produkciju’ koju organiziraju već 19. godinu zaredom. Na festivalu sudjeluje pet grupa predškolske djece, a na produkciji nastupaju i djeca školske dobi, juniori i nagrađivani seniori. Sudjelovat će 250 djece i mladih sa 50 plesnih koreografija, koje su marljivo uvježbavali tijekom cijele plesne sezone 2023./2024. U goste im dolaze i veterani plesnog kluba Feniks, prvi osječki plesači show danca generacije 1994.-1996. godina.

Dječji plesni festival Zaplešimo zajedno jedinstvena je prilika za kikače, da javnim nastupom pokažu svoju ljubav prema plesu te, naravno, svoje plesno napredovanje. Festival je od velike važnosti zbog toga što djecu potiče na stvaralaštvo i kreativnost u pokretu i prostoru. Na festivalu djeca dobivaju medalje i pehare za trud i motivaciju u daljnjem bavljenju plesnim aktivnostima.

Medalje diplome i pehare će dijeliti djeca iz udruge Društvo „Naša djeca“ grada Osijeka, pod mentorstvom Jasne Komendanović.

Osim toga, Dječji plesni festival prezentacija je dugogodišnjeg zajedničkog rada naših plesnih pedagoga i voditelja ritmike te malih plesača i plesačica.

Festival Zaplešimo zajedno  i produkcija se održava u sportskoj dvorani JUG 2, u terminu od 18:30-19:30 sati.

Godišnja plesna produkcija nagrađivanih koreografija te veterani ŠPU Feniksa zaplesat će u terminu od 20.30-22:15 sati. Mogu se pohvaliti i na dugogodišnjoj suradnji sa talentiranim i nagrađivanim lutkarom glumcem i plesačem Gordanom Marijanovićem, koji će ove godine  biti službeni voditelj Gala produkcije od 20:30 sati.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.