Kineski međunarodni sajam za trgovinu uslugama 2020. će službeno početi u Pekingu 4. rujna. Preko 18 000 međunarodnih i domaćih tvrtki iz 148 zemalja i regija ja potpisalo za sajam trgovine uslugama i preko 100 000 ljudi se prijavilo za sudjelovanje u šestodnevnom događanju.

Kineski međunarodni sajam za trgovinu uslugama je prvi veliki gospodarski i trgovinski događaj koji se održava u Kini od pojave koronavirusa u siječnju. Trgovinski sajam uslugama će imati fizičke i internetske platforme radi pružanja sigurnijeg okoliša sudionicima, uzimajući u obzir prevrtljivu prirodu koronavirusa.

Organizatori su izgradili digitalnu platformu za Kineski međunarodni sajam za trgovinu uslugama, na kojoj izlagači mogu predstaviti proizvode, izgraditi izložbeni prostor za 3D, iskustvo održati virtualne sastanke i zaključiti ugovore s kupcima preko interneta.

Sajam uslugama svijetu pokazuje kineska nepokolebljiva nastojanja za nastavak gospodarskog otvaranja i promicanje globalne gospodarske suradnje, rekao je Wang Bingnan, zamjenik kineskog ministra trgovine.

Wang je rekao kako će, djelomično zbog kontrole pandemije koronavirusa, trgovinski sajam preseliti mnoge aktivnosti potpisivanja na Internet. Rekao je kako će sajam biti održan kombinacijom internetskih i fizičkih događanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.