Infobip u Osijeku otvorio novi ured

U osječkom Eurodomu Infobip je otvorio svoj novi ured. Tako je ova vodeća globalna IT i telekomunikacijska tvrtka službeno otvorila svoje poslovanje i u Osijeku i time dodatno proširila krug IT tvrtki s uredima u gradu na Dravi.

Otvorenju novog ureda nazočila je i zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka Jasenka Crnković.

„Drago mi je da smo se danas okupili u Eurodomu kako bismo proslavili i svečano otvorili novootvoreni ured Infobipa u Osijeku, vodeće globalne IT i telekomunikacijske tvrtke. Vjerujem da će ovim otvaranjem osječka IT scena biti još jača te da će još više rasti. Podrškom ovakvih događaja, Grad Osijek pokazuje da je partner poduzetnicima, u ovom slučaju IT sektoru s kojim imamo odličnu suradnju za koju vjerujem da će se nastaviti i u budućnosti. Također, vjerujem kako će osječki Infobip pronaći kvalitetan stručni kadar među osječkim studentima te da će, samim time, kontinuirano proširivati krug djelatnika u ovom uredu.“, rekla je zamjenica gradonačelnika Crnković.

„S obzirom da smo jedna od najvećih kompanija u Hrvatskoj, drago mi je da imamo priliku u Osijeku surađivati s lokalnom zajednicom, ali i s fakultetima. Ovdje se nalazi veliki broj mladih ljudi koji su tehnički jaki i na osnovu toga planiramo širenje ovog ureda. Trenutno imamo 27 djelatnika, a s ovim novim prostorom očekujemo i više.“, izjavio je voditelj Infobipovog ureda u Osijeku, Dražen Radanović.

„Ovaj naš novi osječki ured je šesti po redu Infobipov ured i to je, također, inženjerski ured u Hrvatskoj. Jako nam je drago da imamo ured u Osijeku jer smo sada prisutni u cijeloj Hrvatskoj i mislimo da, prema ovome što smo do sada vidjeli, tu se doista nalaze kvalitetni inženjerski kadrovi te nam je drago da omogućavamo ljudima u ovom dijelu da rade na svjetskim globalnim komunikacijskim projektima. Planiramo dalje surađivati sa školama i fakultetima na području Osijeka, kao što to radimo i drugdje i siguran sam da će to biti jedna lijepa sinergija.“, zaključio je Izabel Jelenić, suosnivač i tehnički direktor Infobipa.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.