Snimanje filma 260 DAYS uz Armanda Assantea

Tim 260 DAYS

Filmska ekipa filma 260 DAYS i nadalje radi punom parom. Snimalo se u Gorjanima, Đakovu i Punitovcima, a na red je ovih dana došao i Osijek. Prema riječima redatelja Jakova Sedlara 20. je dan snimanja bio iznimno uspješan, ali i poseban.

Tim 260 DAYS

Osim što su na poziv Tima 260 DAYS, predvođenim direktorom Draženom Majstrovićem, snimanju nazočili dragi nam gosti uz predstavnike sedme sile, legenda hollywoodskog glumišta, veliki Armand Assante, odigrao je iznimno važnu scenu u dvorištu Kazamata, u baroknoj Tvrđi grada Osijeka.

Naime, tim filma 260 DAYS omogućio je poslovnim suradnicima i predstavnicima medija dolazak izravno na filmski set.

Snimanje kadrova s hollywoodskom legendom Armandom Assanteom bilo je upriličeno jučer, 18. lipnja s početkom u 21.00 h.

Kao što je poznato, Armand Assante, koji u filmu glumi oficira JNA, je glumac čija su karizma, prepoznatljivost i vrhunska izvedba na prvom danu snimanja oduševile sve prisutne na filmskom setu, a što se, pak, sinoćnjeg snimanja tiče, Sedlar dodaje  da je po završetku scene velikom Assanteu cijela ekipa filma 260 DAYS pljeskala.

Nazočiti nastanku kadrova ovog filmskog spektakla bio je uistinu jedinstven doživljaj.

Redatelj Sedlar s ponosom ističe da je Armand Assante nevjerojatan umjetnik posebne osobnosti i da nedvojbeno predstavlja ogroman dobitak za film i autentičnost cijele priče.

Pripremio: Tim 260 DAYS

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.