Natječaj za sufinanciranje koncerata

Dugo najavljivani natječaj za sufinanciranje organizacije koncerata u manjim sredinama, pilot projekta “AJMO!”, krenuo je danas!

Nakon predstavljanja u Šibeniku i Zagrebu te nakon prijave već više od 300 izvođača, otvoren je natječaj i za organizatore – udruge, javne ustanove, samostalne umjetnike, trgovačka društva i obrte. 

Natječaj “AJMO!” je pilot projekt organiziran od strane We Move Music Croatia uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija. Cilj je potaknuti koncertnu aktivnost i razvoj publike u manjim mjestima izvan makroregionalnih centara Hrvatske i isključuje održavanje programa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Izvođači zainteresirani za sudjelovanje prijavili su se putem poziva i potom su raspoređeni u četiri jakosne skupine. Organizatori koji se prijavljuju na natječaj biraju po jednog izvođača iz svake skupine, stvarajući program s kojim konkuriraju na natječaju. Nezavisna komisija potom vrednuje prijave organizatora prema definiranim kriterijima i bodovanju te odabire organizatore za sufinanciranje, a organizatori su obvezni realizirati predloženi program u razdoblju od 01.10.2024. do 01.03.2025.

Informacije o natječaju:

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA NATJEČAJ ‘AJMO!’

Pripremio: Danijel Matkov

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.