Proteklog vikenda održano je prvenstvo Hrvatske u paraplivanju – Croatia open, na 50-metarskom bazenu u Splitu. Sudjelovalo je 110 natjecatelja iz 14 hrvatskih klubova i osam europskih reprezentacija.
Natjecali su se i članovi osječkog kluba PKOI Delfin i ostvarili zapažene rezultate.

U juniorskoj konkurenciji rezultate su zabilježili Matej Karačić osvojivši treća mjesta na 100m slobodno i 50m leđno; Rebeka Glavaš osvojila je drugo mjesto na 100m leđno, 50m slobodno i 50m leđno; Patrik Šandor Horvat osvojio je prvo mjesto na 50m leđno te je bio drugi na 50m slobodno i 50 m prsno. Tomislav Benkotić osvojio je treće mjesto na 50 m slobodno i drugo mjesto na 50 m leđno.

U starijim seniorima rezultate su zabilježili Denis Lenger (drugo mjesto na 50m leđno, 50m slobodno i 100m slobodno), Filip Nelović (prvo mjesto na 100m prsno i treće mjesto na 100m slobodno) te Marko Šilović (drugo mjesto na 30m leđno).

U ukupnom poretku Rebeka Glavaš imala je broncu na 100m leđno, 50 m slobodno te Patrik Šandor Horvat srebro na 50 m leđno. U pratnji natjecatelja bili su Snježana Benkotić i Mateja Radman.

Izvor: PKOI Delfin

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.