Predsjednik Kineske jugoistočno europske poslovne asocijacije (CSEBA) Mario Rendulić naglašava kako je web stranica ” Glas Kine” od velikog značaja za osnaživanje suradnje između Kine i Hrvatske.
Inače, Mario Rendulić član je Izvršnog odbora Međunarodne komore zemalja Puta svile (Silk Road Chamber of International Commerce, SRCIC). SRCIC, koji služi kao most između vlada i poduzeća.

Iz CSEBA-e poručuju kako je izbor Maria Rendulića u Izvršni odbor SRCIC-a dokaz kako je prepoznat rad CSEBA-e na promociji SRCIC-a i Inicijative pojasa i puta te konkretne rezultate u uspostavljanju poslovnih veza između Kine, Hrvatske i regije jugoistočne Europe.

Silk Road Chamber of International Commerce organizacija je koja povezuje stotinjak gospodarskih komora na Putu svile, a čiji je i CSEBA punopravni član od kraja 2017. godine. To je prva neprofitna i nevladina međunarodna poslovna konfederacija nazvana po Putu svile.

Dio cijele asocijacije je i bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić, čija je nazočnost osobito važna za CSEBA-u, zbog činjenice da ga, zbog njegove duge političke karijere, u Kini prepoznaju kao svojevrsnog ambasadora Hrvatske i regije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.