Kineski Tibet privlači investicije optimiziranom poslovnim okolišem

Foto: VCG

Od siječnja do srpnja, Autonomna regija Tibet u jugozapadnoj Kini potpisala je 740 investicijskih projekata, sa stvarnom investicijom od 34,32 milijarde yuana (oko 4,76 milijardi američkih dolara), priopćile su lokalne vlasti.

U prvih sedam mjeseci ove godine, investicije u dugotrajnu imovinu u Tibetu iznosile su gotovo 19,72 milijarde juana. Ovo ulaganje osiguralo je poslove za 7997 osoba unutar regije i stvorilo prihode od rada u iznosu od otprilike 88,91 milijuna juana.

Prema uredu za promociju investicija regionalne komisije za razvoj i reformu, Tibet je ove godine optimizirao poslovni okoliš i uveo povoljne investicijske politike.

Kada je riječ o poreznim politikama, poduzeća mogu uživati smanjenu stopu poreza na dobit poduzeća od 15% u skladu sa strategijom razvoja zapada. Kako bi potaknula karakteristične industrije poput turizma, kulture, čiste energije, zelenih građevinskih materijala i biologije visoravni, vlada je osnovala poseban investicijski fond od 11 milijardi juana kao dio politike podrške industriji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.