Predavanje i radionica “Rekonektivno iscjeljivanje”

Udruga Cosmic Rose za poboljšanje kvalitete života i osobni razvoj i Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u četvrtak, 21. ožujka 2024., s početkom u 17.00 sati, organiziraju predavanje i radionicu Korine Moslavac Rekonektivnog iscjeljivanja u prostoru American Cornera.

Instruktorica Rekonekcije Korina Moslavac iz Reconnective Academy International, s vama će podijeliti svoje bogato iskustvo u ovoj oblasti. Tijekom događaja imati ćete priliku vidjeti kako izgleda sesija iscjeljivanja, sudjelovati u praktičnim vježbama te iskusiti kako svatko od nas već samim rođenjem posjeduje potencijal iscjelitelja. Drage sugrađanke i gošće Lidija Banai i Sonja Mikulić također će podijeliti svoja iskustva s nama. Ako se osjećate inspirirano, imati ćete priliku i sami okušati se u ulozi iscjelitelja.

O instruktorici Rekonekcije Korini Moslavac: 

Predsjednica je udruge – Cosmic Rose (udruga za poboljšanje kvalitete života i osobni razvoj). Članica je Instituta za Rekonektivno iscjeljivanje koja okuplja praktičare s područja čitavog Balkana te praktičarka Rekonektivnog iscjeljivanja i Osobne rekonekcije. Također je instruktorica Rekonekcije na Reconnective Academy International, ovlaštena od dr. Erica Pearla.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.